De Beste Modellen Qua Smartphone-Ontwerp

Het is niet zo moeilijk om de specificaties van een smartphone te bekijken. Op basis van dat met een hoge nauwkeurigheid kan potentiële koper alle benodigde informatie verzamelen over de telefoon waarin ze geïnteresseerd zijn. Een mobiel vergelijken kan dus handig zijn als je van ontwerp houdt.

Het Ontwerp

Hoe zit het met het ontwerp? Bestaan ​​er officiële criteria om te bepalen welke telefoon er goed uitziet en welke niet? Natuurlijk niet. Het ontwerp is een kwestie van elke persoon afzonderlijk, maar we geloven dat er zeker enkele van de beste smartphone-ontwerpen zijn.

Misschien is die lijst niet zo revolutionair zoals Colombo’s reis naar India, maar het is geen kwaad om een ​​conclusie te trekken dat het beste smartphone-ontwerp de duurste modellen heeft. Dus, het is zo ongeveer het woord over iPhone 5S, One M8, Galaxy S5 en Xperia Z2. Laten we even kijken naar hun uiterlijk.

Geperfectioneerd Ontwerp

Met alle aluminium behuizing is dit vlaggenschip van HTC een van de mooiste telefoons aller tijden. Net als zijn voorganger vertrouwt de telefoon op de sterke metalen behuizing om de hand van de eigenaar en de ogen van anderen tevreden te stellen.

Perfect In De Handen

HTC ONE M8 heeft een volledig afgewerkt ontwerp, met mooie afgeronde randen, die perfect bij de handen passen. HTC wilde hier geen compromissen sluiten. De metalen behuizing biedt een geweldig handgevoel en de indruk dat er niets mis kan gaan. Er is niets vergelijkbaars aan deze stoere vent uit Taiwan.

De Samsung Galaxy S5

Dit is misschien de beroemdste telefoon op aarde, maar hoe zit het met het ontwerp? Ligt het op hetzelfde niveau als de specificaties en prestaties? Nee. Samsung staat op plastic en er is niets dat hen kan dwingen om de ontwerpfilosofie te veranderen.

Samsung galaxy s5 ziet er beter uit dan Galaxy S4. Alles is eleganter en dat is iets dat Sammy van plan was te doen. Volgens hen is het plastic beter dan metaal, omdat het het gewicht vermindert en het warmer is. Ook maakt dit soort materiaal het mogelijk om het achterpaneel te openen en de batterij te verwijderen, wat niet mogelijk is op One M8. Ook is de nieuwe Galaxy waterdicht. Maar is dat genoeg om de Ene te verslaan?

Sony Heeft Hier Een Rede Voor

Sony deelt het argument – metaal is beter dan plastic. Hun vlaggenschip is deels gemaakt van metaal, maar ook van gehard glas. Dit is een unieke combinatie hier, en inderdaad, de XPERIA Z2 ziet er verbazingwekkend uit. Dit is waarschijnlijk de meest elegante smartphone en als je de voorkeur geeft aan een levensstijl van hoge klasse, is het geen twijfel over welke telefoon je moet kopen.

Het minimalistische concept dat Sony hier heeft geïmplementeerd, is bewonderenswaardig. Hoeveel dit is perfect ontworpen telefoon kunnen we zien aan het feit dat de behuizing van de telefoon is gemaakt van een enkel aluminium onderdeel, terwijl de voor- en achterkant zijn gemaakt van gehard glas. De telefoon is waterdicht, waardoor hij de perfecte onderwatercamera is.

Comments are closed.