Wat Krijg Je Qua Games?

Qua games hebben we Minecraft met de Xbox One S en sindsdien heb ik FIFA 17 gekocht. Ik krijg nog steeds grip op Minecraft, maar ik begrijp waarom het zo’n aantrekkingskracht heeft op kinderen en gezinnen. Toddler L is duidelijk nog een beetje jong om te spelen, maar ik kijk ernaar uit haar in de toekomst te introduceren. FIFA 17 is ook een duidelijke verbetering ten opzichte van eerdere versies en ik geniet van de nieuwe verhaalmodus genaamd The Journey. Op http://www.console4fun.nl heb ik alle prijzen met elkaar vergeleken en bij Bol de goedkoopste versie aangeschaft

De Xbox One S als Hub

Wat betreft het gebruik van de Xbox One S als onze familie medium hub, gebruiken we nu onze Virgin TIVO-service, Steam Shows via de Amazon Video-app en kunnen we de 4K Ultra HD Blu-ray-speler gebruiken. Dan zijn er ook andere apps zoals YouTube, Vevo en BBC iPlayer die allemaal vanaf dezelfde plek toegankelijk zijn. Ik hoef niet langer verschillende apparaten te gebruiken of eeuwen te wachten om een ​​app op TIVO te laden, omdat dit allemaal via de Xbox kan worden gedaan.

Je Mist De Ultra HD Voordelen

Ik heb echter het gevoel dat ik de 4K- en Ultra HD-voordelen van de Xbox One S enigszins mis. Onze Sharp-tv is bijna zeven jaar oud en hoewel hij nog steeds goed is, is hij niet in staat om mij de verbeterde visuele ervaring te bieden – vier keer de resolutie van traditionele HD-schermen – die de Xbox kan leveren. Misschien moet ik voor mijn verjaardag hints naar de Missus sturen voor een nieuwe tv …

Erg Onder De Indruk Van De Xbox

Ik ben erg onder de indruk van de Xbox One S. Ik had nog nooit een Xbox gehad, maar wist niet goed wat ik moest verwachten. Ik vond het echter eenvoudig om het te installeren (hoewel het een paar uur duurde om het bij te werken), gebruiksvriendelijk en boordevol functies. Ik dacht aanvankelijk dat de Xbox One S gewoon een game console zou zijn, maar het is veel meer dan dat geworden. Het is nu onze gezins media hub die in feite ons thuisentertainment beheert.

Comments are closed.